KICK OFF MENY

– TAPAS –

 

Vår tapas menyer består av spennende og deilige retter som passer enhver gane. Maten kan serveres som buffet,
men vi kan anbefale delemeny hvor rettene servers på bord med jevne mellom, slik at gjestene kan bli sittende.

Vår spansk inspirerte tapas består av lammefilet m/ rotgrønnsaker, steinbit m/ avjar og ramsløk, bacondadler,
kjøttboller i tomat- og paprikasaus, kylling satay, spekefat m/ parma og salame schiaccita, gresk salat (tomat, oliven og feta),
pepperballs, amandinepoteter, linse- og bønnesalat, aioli, rømmedressing og focaccia.

Noen av rettene på vår Vestlandsinspirerte tapas er bruchetta m/ ørretmoussè, kveitetortilla m/ sennepsaus,
hjortefilèt i tarteletter m/ tyttebærkrem, kamskjell m/ sesamfrø og sjøgress, blåmuggost på rugbrød m/ valnøttsirup, vaffel,
kremost og fenalår, lammefilèt, amandine og ramsløkmasjones, viltgryte m/ potetmos og rørte tyttebær, bacalao m/ brød.

Pris 595,-  per person



– 3 RETTERS –


Våre 3- retters er sesongbasert og vil endre seg i løpet av året etter sesongens råvarer og lokale tilbud.

Vi er fleksible og kan derfor sette sammen en 3- retters etter behov og ønske.

Pris fra 595,- per person

Ta kontakt for tilbud!