En del av sammen

om oss

Sammen Selskapslokale drives av Sammen og har samarbeid med Sammen Catering som lager forskjellige, spennende menyer som passer til ditt selskap eller arrangement.
Vår daglige leder, Helene Bråthen innehar mye kompentanse og er alltid med å skreddersyr selskapene etter behov.

Våre lokaler på 200m2 passer til store som små grupper, da lokalet kan deles inn i 2 til 3 rom i ulik størreIse. Mange år har selskapslokalene blir brukt til forskjellige private selskap og bedriftsarrangement.

Den lyse og trivelige restauranten kan romme inntil 100 personer er ideel for bryllup, jubileer, konfirmasjoner, firmafester, julebord, minnestunder, dåp og andre sammenkomster. Vår terrasse med utsikt over golfbanen, har sittegrupper med plass til over 70 personer.

Meg:bemanning

en del av sammen

Fana Golfklubb Selskapslokale drives av Sammen. Sammen er en samskipnad som jobber for at studenter på Vestlandet skal få en flott studietid. Sammen driver treningssentre, barnehager, helsetjenester, boliger, kafeer, catering mm.

I november 2018 overtok Sammen mat og drikke avdelingen Fana Golfklubb Selskapslokale. I samarbeid med Sammen Catering leverer vi alle typer menyer, som klassisk 3- retters, forskjellige typer tapas menyer, dagpakker, buffeer og desserter/ kaker. Sammen Catering kan også skreddersy en meny etter kundens ønske.

Sammen catering

Sammen Catering har drevet med catering siden 1972 og har derfor mange års erfaring med ulike smaksopplevelser, menyer og kunder.

De siste årene har sammen catering utviklet seg fra å være en leverandør for Universitet og Høyskoler til å bli et cateringselskap for hele Bergen, både for bedrifter og private kunder.

Sammen Catering har all sin fokus på å levere en flott kulinarisk opplevelse til kunden og leverer mat av høy kvalitet, de tar vare på mat tradisjoner, men er heller ikke redd for å bryte dem. Menyene endrer seg med årstiden og de jobber stadig for å oppdatere og fornye seg.

IMG_1526