Arrangement

Selskapslokaler til enhver anledning – uansett formål

Kick-off/Event

Planlegger du et kick off for bedriften din? Hos Sammen Selskapslokale på Fana Golfklubb kan du skape ett unikt kick off for dine ansatte eller kunder.

Vi kan veilede og gi inspirasjon til tema, dekor og underholdning.

Inviter til et kick off som gir dine ansatte et positivt løft, både sosialt og faglig.

Vi lager en spesiell opplevelse eller et skreddersydd arrangement for din bedrift eller kunde, og bistår med alt fra idé til gjennomføring.

Lokalet kan deles opp om det skulle være behov for det.

IMG_1276
IMG_1277

Sommerfest

Ett av høydepunktene mange ser frem til i løpet av året er sommerfesten. Man kan inkludere kunder, leverandører, samarbeidspartnere og ansatte. Sammen Selskapslokale legger til rette for ditt arrangement og skreddersyr festligheten akkurat slik du ønsker det.

Sammen  Selskapslokale har en fantastisk terrasse med plass til opptil 70 gjester til bespisning. Selv om vi ikke kan bestille sol hver eneste begivenhet, kan man sitte under tak og varmelamper og nyte deilig grill mat kokken griller blant gjestene på terrassen.

La alle bekymringer bli igjen på vårt kontor, mens du nyter sommerfesten, om den blir inne eller ute, uansett alder eller interesser – garanterer vi at det blir en uforglemmelig sommerfest hos oss på Sammen Selskapslokale på Fana Golfklubb.

Julebord

Med julebord rett utenfor Bergen sentrum, i Fanas fineste omgivelser, kommer man bort fra mas og kjas og kan nyte rolig og fredelig julestemning.

Lokalene er pyntet til jul, det lukter julegløgg og pinnekjøtt og stemningen er skikkelig julete.

Vi skreddersyr ditt julebord etter dine behov og bistår med ideer for musikk, underholdning og dekor.

På menyen har vi blant annet klassisk julebordservering som julebordtallerken med en god miks av alt julen har å by på av mat, pinnekjøtt, svineribbe og kalkun.

Vårt mål er å bidra våre kunder med rådgivning for å forenkle din planlegging.

Sammen Selskapslokale er et fantastisk lokale for en deilig førjulsopplevelse.

IMG_1278