Christmasdecorations

Årets julebord 2019

Vi planlegger, organiserer og gjennomfører årets julebord. 

 

For mange ansatte er julebord årets høydepunkt. Det er en fin måte for bedriften å vise sine ansatte hva de betyr for dem og det er en viktig kulturbygger som knytter folk nærmere hverandre. Man oppsummerer året som har gått og ser frem mot nye mål i året som kommer. 

 

Bestill selskapslokale 

Hvor man ønsker å holde årets julebord varierer fra bedrift til bedrift, men mange velger å booke et lokale litt vekk fra den vanlige arbeidsplassen.

Ta kontakt med selskapslokale og få et tilbud. Det er lurt å være tidlig ute når man skal booke selskapslokale til julebord, da sesongen er relativt liten og etterspørselen stor. 

Desto tidligere ute man er, desto større kjangs er det for å få en dato som passer best for dere. 

 

Invitasjon

Når man har booket selskapslokale og vet dato for julebord er det smart å være tidlig ute med invitasjonen.

Uansett hvilke type julebord man ser for seg og planlegger er det alltid en fordel å være tidlig ute. Dette gjelder spesielt for selskap og tilsetninger som er sesongavhengige, slik som julebord. 

En invitasjon til julebord med dato for svarfrist god tid i forveien er et smart julebordstips. 

Da får man tidlig vite hvor mange ansatte som har muligheten til å være med, det vil også ha noe å si for eventuell egenandel, budsjett og mat/ drikke bestilling. 

 

Få oversikt over budsjett 

Alle bedrifter er forskjellige, noen ønsker masse dekor, andre underholdning. Noen har kanskje laget en del internt opplegg i løpet av kvelden, andre ønsker å gjøre det enkelt. 

Når man vet hvor mye budsjett man har til årets julebord kan man enklere planlegge hvordan kvelden skal se ut. Kanskje har man mulighet til underholdning, eller noen ekstra retter på bordet eller andre fristende aktiviteter. 

 

Sammen Selskapslokale 

Sammen Selskapslokale er et fantastisk lokale for en deilig førjulsopplevelse. 

Med julebord rett utenfor Bergen sentrum, i Fanas fineste omgivelser, kommer man bort fra mas og kjas og kan nyte rolig og fredelig julestemning.

Lokalene er pyntet til jul, det lukter julegløgg og pinnekjøtt og stemningen er julete.

Vi skreddersyr ditt julebord etter dine behov og bistår med ideer for musikk, underholdning og dekor.

På menyen har vi blant annet klassisk julebordservering som julebordtallerken med en god miks av alt julen har å by på av mat, pinnekjøtt, svineribbe og kalkun.

Vårt mål er å bidra våre kunder med rådgivning for å forenkle din planlegging.

 

Ta gjerne kontakt med Helene for en prat eller for å avtale befaring | 947 87 177‬

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *