Man with suit

5 tips til konfirmasjon 2020

Sjekklisten for konfirmasjon kan bli lang og det er mange ting å ta hensyn til. 

Dette er en stor dag, det er tross alt en «en gang i livet opplevelse». 
Sammen Selskapslokale har samlet de viktigste tingene du bør ha på sjekklisten din – slik får du bedre kontroll og kan senke skuldrene frem mot den store dagen. 
Det første man må starte med er å få bekreftet en konfirmasjons dato – deretter booke et selskapslokale

 

 • Konfirmasjonsdato
  Kirkelig eller borgerlig konfirmasjon? Dette er et individuelt valg, men uansett hvor man ønsker å konfirmere seg må man få bekreftet en konfirmasjonsdato. Noen kirker har konfirmasjoner på våren, andre på høsten, noen helger passer bedre enn andre, så da er det smart å være tidlig ute å sette seg opp på en dato man ønsker for å ha bedre mulighet for å få den ønskelige datoen.

 

 • Selskapslokale
  Selskapslokaler blir ofte booket over ett år i forveien. Mange setter seg opp på flere ønskelige datoer før de har fått bekreftet dato fra kirke eller i andre offentlige lokaler.
  Ta kontakt med det selskapslokale dere ønsker å feire konfirmasjonen i og hør om ledige datoer og reserver. 

 

 • Send ut invitasjon
  Når man har dato, selskapslokale og gjestelisten klar kan man sende ut invitasjon. Noen skal kanskje reise ett stykke, andre har travle jobber og de fleste liker å planlegge den ellers hektiske hverdagen.

 

 • Budsjett
  Det er lurt å sette en budsjett ramme for konfirmasjonsdagen, også for å få en viss kontroll over hva som må handles inn og betales for. Meny valg, dessert og kaker, noen vil ha underholdning, noen ønsker en rød tråd gjennom dagen i selskapslokale med farger og dekor, andre ønsker masse ballonger og store blomsteroppsatser. Vil man tilby gjestene Aperitif ved ankomst, noe godt å drikke til maten, kanskje en spennende overraskelse til barna? Og sist, men ikke minst, konfirmantens antrekk. Booker man selskapslokale til konfirmasjonsdagen vil daglig leder være behjelpelige med dekor, tips til hva som fungerer bra, valg av blomster og andre ting man lurer på. 

 

 • Den detaljerte sjekklisten
  Gjøremålslisten kan bli uendelig lang. Vi i Sammen Selskapslokale har god erfaring med gjennomføring av konfirmasjon og har oppsummert en liten liste over de viktigste tingene man bør huske å ta med på sjekklisten. Når man først har sjekklisten – kan man gå inn i detaljene, som for hver enkelt familie og konfirmant er individuelle.
   

  • Konfirmasjondato 
  • Selskapslokale 
  • Meny / kaker / dessert 
  • Invitasjoner 
  • Dekor / blomster 

Sammen Selskapslokale har fantastiske lokaler med nydelige omgivelser. Vi har gjennomført mange vellykkede konfirmasjoner gjennom årene. 

Vi tar del i planlegging og kommer med personlige tips til dekor og bordsetting, hvilken bordsetting som passer til antall personer o.l. 

Ta gjerne kontakt med Helene for en prat eller for å avtale befaring | 947 87 177‬

 

Vi ønsker alle konfirmasjoner år 2020 gratulerer med dagen, og lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *