4 tips til ditt neste bedriftsarrangement

Å planlegge et arrangement tar som regel mye lengre tid enn først antatt. Mange detaljer man ikke har tenkt på før dukker opp og noen må ta hovedansvar, spesielt om man velge å ha selskapet internt. 

Velger man et selskapslokale slipper man det meste av planleggingen – og kan i stedet lene seg tilbake og nyte, på lik linje som de andre gjestene. 

Uansett hvordan man velger å arrangere arrangementet er det noen punkter man må ta hensyn til. Nedenfor vil vi ramse opp det viktigste for deg, slik at du ikke trenger å finne opp kruttet på ny. 

1. Sett opp datoer for årets arrangementer i god tid.
Mange ansatte har familie og aktive privat liv. Kanskje må de komme reisende til og fra plassen arrangementet skal holde sted.
Det er derfor hensiktsmessig for bedriften og gjesten at datoene settes tidlig, slik at man kan planlegge å få ting til å passe inn i kalenderen. Det er også større sannsynlighet for at flere kan være med.

 

2. Definer arrangement
Skal det være sommerfest, kick-off/ teambuilding med aktiviteter, julebord, familiedag, blåtur eller kanskje et heldags møte?
I tillegg til budsjett er det mange valgmuligheter. Hva har dere gjort før? Skal dere prøve noe nytt? Leie et annen selskapslokale enn tidligere? Kanskje har det kommet forslag fra ansatte.
Uansett hvilket type arrangement det er snakk om, er det lurt å planlegge dato og type selskap tidlig – da får man større mulighet til å planlegge aktiviteter,  finne riktig selskapslokale, finne de riktige personer til de riktige oppgaver og sist men ikke minst se på hvor mye budsjett man sitter på til de ulike arrangementene. 

 

3. Selskapslokale
Mange tenker det samme og ønsker å være tidlig ute med dato og booking av selskapslokale – ta derfor kontakt med det selskapslokale du ønsker å reservere så snart datoen er satt. Ha gjerne ett par aktuelle datoer, da er det enda større sjanse for at lokalet er ledig. 

 

4. Kontaktperson
Det er alltid en person som er ansvarlig for ditt arrangement. Denne prosjektlederen planlegger deres bedriftsarrangement fra start til slutt og vil derfor også være behjelpelig med spørsmål du måtte lure på.
Hvilken mat anbefales? Skal man leie inn DJ/ artist? Hva med dekor og blomster?
Hvilken bordsetting passer best til x antall gjester? Har de noen aktivitet/ teambuilding å tilby og lignende.
Kanskje ønsker dere innspill til underholdning og eller musikk.
Planleggeren fungerer som en trygg sparringspartner som bidrar med gode ideer og  hjelp til å skape den røde tråden. Det at eksterne tar seg av alle detaljer har sine fordeler for deg. Effektivt og tidsbesparende for virksomheten.

Gjør noe annerledes! De mest minnerike og vellykkede arrangementer er som oftest de som skiller seg litt ut i fra tidligere. Ta kontakt med oss idag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *